2019. március 5.
 

RENDEZVÉNYRŐL

LÁTOGATÓKNAK

Időpontja: 2019. március 5.

Nyitva tartás: 9-től 16 óráig

Helyszíne:

 MOM Sport és Uszoda Központ (1123 Budapest, Csörsz utca 14.)

A RENDEZVÉNY ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL, INGYENESEN LÁTOGATHATÓ!

 

Megközelíthető:

Gépkocsival:
BAH csomópont, Alkotás útról, Jagelló útról és Csörsz utcáról

Villamossal:
Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér) / Móricz Zsigmond körtér irányából a 17-es és 61-es villamosok Csörsz utcai megállója

Autóbusszal:
A 212-es autóbusz "Csörsz utca” megállója. A 8-as, 40-es, 110-es, 112-es, 908-as, 960-as autóbuszok "BAH csomópont” megállója.  

Ha további információkra tart igényt a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írja le és e-mailben válaszolunk:

KIÁLLÍTÓKNAK

A „Tanulj SzakMát!” Pályaorientációs és Szakképzési Börze célja, hogy segítséget nyújtson az új szakképzési rendszerben való eligazodásban, a megfelelő szakma kiválasztásában, amely hozzájárul a szakképzésben végző fiatalok és felnőttek eredményes bekapcsolódásához a munka világába, valamint hogy támogatást nyújtson a pályaorientáció megerősítéséhez mind egyéni, mind intézmény szinten, ezzel hozzájárulva a pályaválasztás pedagógia-szakmai jellegű feladataihoz.

A rendezvényre látogatóként a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó felnőtt álláskeresők kapnak meghívást. (Várható látogatói szám 2100-2500 fő)

Ezért főleg olyan kiállítókat hívunk a rendezvényre, akik felnőtt képzési, esti, levelező tagozaton tudnak szakképzést biztosítani a látogatói célcsoport részére.

Az intézmények önálló standokon szórólapjaikkal, képzési tájékoztatóikkal, képzésekre szóló jelentkezési lapokkal és személyes információnyújtással várják az érdeklődőket.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezzük a szakképzés jegyében az egész napos színpadi programunkat, ahol a témakörben dolgozó szakemberek panelbeszélgetések keretében, különböző megközelítésből mutatják be az érintettek lehetőségeit. A látogatóknak alkalmuk nyílik a beszélgetésekbe bekapcsolódni, személyes kérdéseiket feltenni.

A rendezvény mind a kiállítóknak, mind a látogatóknak INGYENES!

Ha további információkra tart igényt a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írja le és e-mailben válaszolunk:

GALÉRIA2

KÉPEK

2016
2017
2018
2019

VIDEÓ

2016
2017
2018
2019

PROGRAM

SZAKMÁZZ! BUDAPEST KIÁLLÍTÁS SZÁMOKBAN

1600

Négyzetméteren

2200

Látogató

40

Kiállítói stand