RENDEZVÉNYRŐL

LÁTOGATÓKNAK

Időpontja: 2022

Nyitva tartás: 9-től 16 óráig

Helyszíne:

Azért, hogy az érettségi előtt állók és fiatal, szakmát tanulni vágyó felnőttek ne maradjanak teljesen a mi segítségünk nélkül, a hagyományos tavaszi „Tanulj SzakMÁt!” Pályaorientációs és Szakképzési Börzénket átkonvertáljuk az online térbe, 2021.március 22- április 16 között.

A facebook.com/szakmazz oldalunkon 4 héten át színes, érdekes szakma- és iskola bemutató kisfilmekkel, letölthető digitális tájékozatókkal, pályaorientációs kérdőívünkkel várjuk az érdeklődőket!

A közösségi oldalunkon lehetőséget biztosítunk a korábbi és az új kiállító partnereinknek arra, hogy igazodva a megváltozott helyzethez népszerűsíthessék az általuk képviselt szakmákat, melyeket érettségi után sajátíthatnak el a tanulni vágyók.

Megközelíthető:

 

Ha további információkra tart igényt a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írja le és e-mailben válaszolunk:

KIÁLLÍTÓKNAK

A „Tanulj SzakMÁt!” Online Pályaorientációs és Szakképzési Börze célja, hogy segítséget nyújtson az új szakképzési rendszerben való eligazodásban, a megfelelő szakma kiválasztásában, amely hozzájárul a szakképzésben végző fiatalok és felnőttek eredményes bekapcsolódásához a munka világába, valamint hogy támogatást nyújtson a pályaorientáció megerősítéséhez mind egyéni, mind intézmény szinten, ezzel hozzájárulva a pályaválasztás pedagógia-szakmai jellegű feladataihoz.

A rendezvényre látogatóként főleg gimnáziumok és szakképző intézmények 11. - 12. osztályos diákjai, valamint regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó felnőtteket várunk.

Ezért főleg olyan kiállítókat hívunk a rendezvényre, akik felnőtt képzési, esti, levelező tagozaton tudnak szakképzést biztosítani a látogatói célcsoport részére.

Az intézmények önálló posztokban, digitális szórólapjaikkal, képzési tájékoztatóikkal, kisfilmjeikkel várják az érdeklődőket.

 

Ha további információkra tart igényt a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írja le és e-mailben válaszolunk:

GALÉRIA

KÉPEK

2020
2019
2018
2017
2016

VIDEÓ

2020
2019
2018
2017
2016

PROGRAM

 

 

 

 

 

 

Tanulj Szakmát 2022 KIÁLLÍTÁS SZÁMOKBAN

1600

Négyzetméteren

2700

Látogató

47

Kiállítói stand